Bästa handskarna till magnetfiske

Här hittar du de bästa handskarna för magnetfiske baserat på min erfarenhet som har magnetfiskat under ett par år.

Varför lägga pengar på handskar för magnetfiske?

När du magnetfiskar blir du skitig och blöt. Det är svårt att undvika när du försöker dra upp en rostig cykel över ett räcke. Att ha oömma kläder som klarar av att bli blöta och fortfarande håller värmen är bra, men det allra viktigaste är att ha ett par bra handskar. Att införskaffa ett par slitstarka och gärna vattentåliga handskar är nästan ett måste när du ska magnetfiska.

fynd magnetfiske handskar

Dels skyddar handskarna dig från att skära upp händerna på rostiga föremål, men det är också skönt att ha handskar när man hanterar blöta och skitiga föremål. Dessutom är det lättare att greppa repet med ett par bra handskar. Nedan listas tre riktigt bra handskar som lämpar sig utmärkt för magnetfiske.

Bästa handskarna för magnetfiske

1. ATG Maxidry

ATG Maxidry är en helt vattenavvisande handske, men de är samtidigt smidiga och rörliga vilket gör att de lämpar sig bra för magnetfiske. Med dessa handskar håller du händerna varma, rena och torra när du magnetfiskar!

handskar till magnetfiske
ATG Maxidry – vattentäta och smidiga


2. Spontex Winter Worker

Spontex Winter Worker är ett par helt vattenavvisande handskar med en bra greppförmåga. De är i ett något tjockare material, vilket gör att de passar bra om du vill att magnetfiska när det är kallt ute.

handskar till magnetfiske
Spontex Winter Worker – vattentäta och varma


3. Wonder grip

Wonder grip är ett par handskar som är gjorda för arbete med vätskor, vilket gör att de passar utmärkt till magnetfiske. De är smidiga och klarar av att hålla dina händer varma!

magnetfiske-handskar
Wonder grip – vattentät och varm

Läs också artikeln De bästa magneterna för magnetfiske

*Disclaimer. Innehåller affiliatelänkar till bl.a. Amazon.

Lämna en kommentar